Növénytermesztés


A területek klímájához igazodva választjuk ki a termesztett növényfajtákat, ezzel is maximalizálva a terméshozamot. Cégünk főként gabonatermesztéssel (árukukorica, őszibúza, őszi árpa, zab), napraforgó, lucerna, valamint intenzív szántóföldi kertészeti kultúrák, mint a csemegekukorica, zöldborsó, olajtök és sütőtök termesztésével foglalkozik.

Cégünk elkötelezett híve a fenntartható mezőgazdaságnak. Védjük a talaj természetes tápanyagait, az utánpótlást ahol lehet természetes úton biztosítjuk (szerves anyagok visszaforgatása a rendszerbe), emellett ügyelünk a talaj nedvességtartalmának megőrzésére, a szakszerű öntözésre, valamint a talajtulajdonságoknak megfelelő művelésre. A környezeti és biológiai potenciál jobb kihasználhatósága érdekében a földhasznosítást a termőhelyi adottságokhoz igyekszünk igazítani.

A növénytermesztés ki van téve az időjárási viszonyoknak és a klímaváltozás okozta nehézségeknek, így jövőbeli céljaink közé tartozik ezt öntözéses rendszerek kialakításával kiküszöbölni.KapcsolatGáspár Gyula
Ügyvezető igazgató

Cím:
4026 Debrecen,
Hunyadi János u. 10
Telefonszám:
(52) 416 300

E-mail cím:
gaspar@agropointkft.hu

Cégjegyzékszám: 09-09-000483

Bejegyezve a Debreceni Törvényszék nyilvántartásában